kit LN-50 LN-50 TDL Topcon Digital Layout
kit LN-50 LN-50 TDL Topcon Digital Layout
kit LN-50
Topcon LN-50 + CT8x2 tablet + Topcon Digital Layout (12m) + houten driepoot + bipod & prisma

Standaard levertijd

uit voorraad

€ 10.995,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Topcon Positioning Systems introduceert Digital Layout, een eenvoudige, gebruiksvriendelijke software voor de bouwsector waarmee meer aannemers een digitale lay-outworkflow kunnen invoeren voor meer efficiëntie, nauwkeurigheid en productiviteit. De software is ontworpen om een duidelijk concurrentievoordeel te bieden in de snelle bouwindustrie voor algemene aannemers, betonaannemers, aannemers van mechanische, elektrische en loodgieterswerkzaamheden (MEP), staalconstructeurs, brandbestrijdingsbedrijven en meer. Deze kostenefficiënte software voor de bouw werkt in combinatie met een 3D-laser - de Topcon LN - of een Topcon GT robotic total station en biedt een stapsgewijze handleiding om routines en werkstromen te stroomlijnen.

"Met de huidige uitdagingen op de bouwplaats hebben aannemers de beste en eenvoudigste manier nodig om lay-outs uit te voeren. Topcon voorziet daarin met deze software voor toepassingen in de bouw", zegt Ray Kerwin, directeur wereldwijde productplanning van Topcon. "Het is bedoeld als een waardevol hulpmiddel voor een grote verscheidenheid aan vakmensen en professionals met verschillende technologische vaardigheden - gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers in de bouw," zei hij. 

"Velen voeren nog steeds lay-outs uit met behulp van de traditionele methoden van touw en tape of roterende lasers en ze zijn vertrouwd met de tools waarmee ze vertrouwd zijn. Zij die de stap zetten naar het gebruik van de unieke 3D-laser van Topcon, zullen zien dat het een gemakkelijke overgang is en dat één persoon nu het lay-outwerk kan doen waar vroeger twee of drie mensen voor nodig waren. Nieuwe of ervaren gebruikers van robot total stations zullen de efficiëntie zien in de intuïtieve functionaliteit van Digital Layout. Een hogere productiviteit resulteert in een hogere winstgevendheid en helpt uiteindelijk om tekorten aan arbeidskrachten op te vangen en de trainingstijd voor nieuwe werknemers te minimaliseren." 

Daarnaast kan de software worden gebruikt met de Point Manager plug-in voor Autodesk Revit of AutoCAD om puntbestanden op kantoor te creëren en as-built gegevens naadloos over te brengen naar de ontwerpsoftware van een aannemer. De software is compatibel met 2D, 3D en BIM workflows en wordt ondersteund door Microsoft Windows en Android besturingssystemen. Gebruikers kunnen eenvoudig real-time PDF-rapporten genereren om de voortgang van het werk samen te vatten voor belanghebbenden. Topcon MAGNET Enterprise webservice wordt ook meegeleverd, zodat gebruikers eenvoudig gegevens kunnen delen tussen kantoor en veld.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)