Bent u actief in de bouwkunde, grondverzet-, wegenbouw- of infrastructuurwerken? Dan voert u regelmatig taken uit waarbij nauwkeurige metingen essentieel zijn. Vertrouw daarvoor op 2D- en 3D- machinebesturing: geavanceerde oplossingen waarmee u sneller, veiliger en nauwkeuriger werkt. Ultimated is uw gespcialiseerde en betrouwbare onestopshop voor machinebesturing en meetinstrumenten. Van verkoop, verhuur en installatie tot bijbehorende diensten en opleidingen.

Verkoop machinesturing en meetinstrumenten

Ultimated is diamond dealer van Topcon: de leidinggevende fabrikant van oplossingen voor landmeetkunde, bouw en infra. In onze webshop vindt u een resem onmisbare producten van Topcon en andere leveranciers om uw werkzaamheden accurater, productiever en veiliger uit te voeren.

Zorgeloze installatie

Ultimated installeert uw systemen zoals het hoort. U kiest uit 2D- of 3D-graafsystemen, uitgerust met GNSS-of LPS-technologie (als er geen satellieten zichtbaar zijn). We wapenen u met intelligentie en efficiëntie, en zorgen voor een realtimeverbinding met uw machinist. Zo weet u altijd waar uw graafmachines zich bevinden, en neemt u eventueel op afstand het scherm over.
 

Gespecialiseerde dienstverlening

Ultimated begeleidt u van a tot z bij het verkennen en inzetten van de nieuwste technologieën voor machinebesturing en landmeetkunde. U klopt bij ons aan voor advies rond de passende oplossing. Ook voor de omzetting van plannen, landmeetkundige apparaten en volumemetingen met drones rekent u op de expertise en ervaring van Ultimated.
Meer weten? Bel 03/660.19.99 of mail info@ultimated.be

Opleidingen op maat

Voor machinisten die werken met machinebesturing is een grondige opleiding essentieel. Ultimated stelt zijn jarenlange praktijkervaring graag tot uw dienst. Zo kennen uw medewerkers de ins & outs van de systemen. En werken ze zelfstandig, veilig en efficiënt – een boost voor uw productiviteit!